Kringutrustning och verktyg


VacuumpumparVåra maskiner levereras komplett med vacuumpump. Märket är Tongyou. Det är en Kinesisk Becker kopia som är mycket driftsäker. Den har en motor på 5,5 kw  (alternativ 7,5 kw) och en sugkraft på 160 m3/timme (5,5 kw pump)


Borrlåda


Våra maskiner kan förses med borrlåda med 4+5 vertikala borrar som tillval. Den kommer från HSD som spindelmotorn. Lådan har 32 mm delning. Borrlåda med horizontal/vertikal borrar samt sågaggregat för X och Y

Borrlåda med totalt 9 st borrar med 32 mm delning. 2+2 borrar i X-led samt 2+2 borrar i Y-led. Sågaggregat för X-led samt Y-led. 

Alla våra maskiner kan utrustas med denna låda. 

Frågor?...Vi svarar gärna! 070 237 10 40


Elektroniska vacuumventiler

Maskinerna kan förses med elektroniska vacuumventiler som tillval. Även en praktisk fjärrkontroll kan köpas till. En mycket bra lösning vid fastsugning av exempelvis skivor eller stora krokiga detaljer. 

Laserbommar

Maskinerna kan förses med laserbommar på 3 sidor för extra säkerhet. 


Mjukstart

Mjukstarts kontroll av vacuumpumpen gör det möjligt att använda lägre amperetal på säkringarna. 


Verktyg

Vi levererar och lagerhåller de flesta typer av högkvalitativa verktyg,chuckar samt spännhylsor m.m. Dessutom till otroliga priser.  Det vi inte har på lager får vi hem på en vecka i de flesta fall. Här visas några exempel. Begär offert på just de verktyg ni vill ha!


Spånsugar


Våra maskiner kan  levereras komplett med spånsug. Den har en motor på 4.5 kw ,dubbla säckar  anslutning för 3 maskiner. 

Alternativa spånsugar. Begär offert!